|
|
*في نصائح منزلية
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
*في نصائح منزلية
نصائح *منزلية *
عند التعرض لحرق بسيط سواء من اى شيىء مغلى او اثار للتحمير فى المطبخ
اقوم بسرعة بكسر بيضة ووضعها على مكان الحرق
وعملت بالنصيحة والحمد لله لا تترك اى اثار للجروح
وكانت نصيحة حلوة جدا ومفيدة
**********************
كنت
اواجة مشكلة عند سلق البيض انه كان بيفور ويتسسبب فى طفى البوتجاز فقمت
بوضع بعض الزيت مع الملح مع الماء المغلى لمنع الفوران وسهولة التقشير
*********************
لو كان عندك فى الثلاجة شبت او بقدونس او كسبرة وجيتى تستخدميهم ولقيتى ان لونهم مال للاصفرار
وكنتى معتمدة عليهم ومضطرة تستخدميهم
ما عليكى غير انك تضعيهم فى طبق عميق وتغمريهم بالماء البارد من الثلاجة وستلاحظين اختفاء اللون الاصفر وعودتهم الى لونهم الطبيعى
*********************
عند التعرض لحرق بسيط سواء من اى شيىء مغلى او اثار للتحمير فى المطبخ
اقوم بسرعة بكسر بيضة ووضعها على مكان الحرق
وعملت بالنصيحة والحمد لله لا تترك اى اثار للجروح
وكانت نصيحة حلوة جدا ومفيدة
**********************
كنت
اواجة مشكلة عند سلق البيض انه كان بيفور ويتسسبب فى طفى البوتجاز فقمت
بوضع بعض الزيت مع الملح مع الماء المغلى لمنع الفوران وسهولة التقشير
*********************
لو كان عندك فى الثلاجة شبت او بقدونس او كسبرة وجيتى تستخدميهم ولقيتى ان لونهم مال للاصفرار
وكنتى معتمدة عليهم ومضطرة تستخدميهم
ما عليكى غير انك تضعيهم فى طبق عميق وتغمريهم بالماء البارد من الثلاجة وستلاحظين اختفاء اللون الاصفر وعودتهم الى لونهم الطبيعى
*********************
الفل والياسمين- المديرة عامة
- عدد المساهمات : 1923
رد: *في نصائح منزلية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
sidra- مشرفة
- عدد المساهمات : 149
رد: *في نصائح منزلية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صفية عدنان- مشرفة
- عدد المساهمات : 263
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى